Αναγνώστης μας πληροφορεί για τα παρακάτω και σχολιάζει δηκτικά:
«Στην εικόνα θα δείτε το πεζοδρόμιο δίπλα από το Μαρουτσειο Δημοτικό Σχολείο στην οδό Κατσάρη ακριβώς απέναντι από τη ΔΕΗ στο κέντρο των Ιωαννίνων. Βλέπετε στη φωτογραφία την κατάσταση του πεζοδρομίου το οποίο διασχίζουν 250 μαθητές με τους συνοδούς τους καθημερινά, δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι.
Το πρόβλημα είναι ότι λόγω της κατάστασης του πεζοδρομίου αρκετές φορές πέφτουν παιδάκια με αποτέλεσμα τα τρόφιμα που έχουν μαζί τους να πέφτουν πέφτουν κάτω και να μαζεύονται αδέσποτα ζώα.
Συνήθως τα μικρά παιδιά τρομάζουν και πετάγονται στο δρόμο χωρίς να προσέχουν, σε ένα δρόμο που κινούνται εκτός από ΙΧ και φορτηγά και λεωφορεία.
Σε γονείς που απευθύνονται στο Δημαρχείο για επιδιόρθωση τους απαντούν ότι δεν υπάρχουν πλάκες! Μάλλον αν ήταν για να βάλει τραπεζάκια καμια καφετέρια, θα έβρισκαν αμέσως!
Αν συμβεί κάτι, ποιος θα ευθύνεται; Παρακαλώ να δημοσιευθεί μήπως ενδιαφερθεί κάποιος πριν συμβεί ατύχημα! Μας έχουν ζαλίσει με τα «έργα» και τα «έργα» και δεν μπορούν να βάλουν 5 πλάκες στο κέντρο των Ιωαννίνων, κάτω από τα Λιθαρίτσια; Σας ευχαριστώ!»